Ruladă de pui cu legume

de diaconta in Pui, 15 Apr 2012 | 9882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui dezosate
  • Un piept de pui dezosat
  • Un borcan ciuperci taiate
  • 2 morcovi
  • Mazare verde
  • Ardei rosu
  • Felii de branza topita Hochland
  • Un ou
  • Ceapa verde
  • Marar si patrunjel
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Pudra de ghimbir,rozmarin pudra
  • Usturoi granulat
  • Susan
  • Ulei
  • Hartie de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu legume:

Pulpele de pui se bat putin ,se condimenteaza si se lasa la frigider.

Pieptul de pui se taie marunt sau se toaca.Eu am preferat sa-l tai.Se condimenteaza.

Morcovii si mazarea se fierb de jumatate.

Ceapa se taie marunt si se pune la prajit impreuna cu ciupercile in putin ulei.Se adauga boia,sare si piper.Punem apoi ardeiul rosu,mazarea,pieptul de pui,oul batut si verdeata.

Hartia de copt o udam si o stoarcem bine.O intindem pe masa,ungem cu ulei si presaram putina boia si seminte de susan.Asezam apoi pulpele dezosate.

Deasupra punem feliile de branza,umplutura de carne cu legume si morcovii taiati felii.Rulam apoi cu ajutorul hartiei de copt,o rasucim la capete si legam cu sfoara.In tava punem o hartie de copt pe care o umezim putin.Asezam rulada si dam la cuptor aproximativ 40 de minute.

Mai intoarcem rulada ,sa se faca pe ambele parti.Ca sa vedem cand e gata ,intepam cu o furculita prin hartie sau desfacem hartia la un capat.

Putem sa desfacem hartia si s-o lasam sa se mai rumeneasca putin.

Mie mi s-a parut ca,compozitia nu a fost destul de legata.Am considerat ca feliile de branza vor fi mai bune decat cascavalul razuit.Data viitoare am sa raman totusi la cascavalul razuit si un ou sau doua in plus.

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:20

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 08:31

buna rulada

diaconta 1

19.12.2013, 15:00

Krysty
Aurelia
multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800